чакалня

Чакалня

Дентална Практика Вълчева - Търпоманов разполога с уютна чакалня, в която можете да се настроите за предстоящото Ви деннтално лечение. На Ваше разположение са безплатен интернет достъп, TV сет и голям набор от актуални български и международни списания.

чакалня

Кабинет 1

Кабинетът е обурудван и разполага със съвремена техника насочена към осигуряване на лечение на световно ниво. Стоматологичният стол е от последно поколение и е на една от водещите италиански марки за дентални столове. Осветленито в кабинета съответсва на най-високите стандарти за провеждане на високо естетично лечение.

чакалня

Детски кът

Практиката разполага със специално обособено помощение и за най-малките ни пациенти. В него те разполагат с набор от детски играчки, маса за рисуване и други забавления. По време на Вашето лечение, детето Ви ще се забавлява в детския кът, към който Вие имате постоянна видимост от зъболекарския стол.

чакалня

Кабинет 2

Кабинетът е специализиран за детска дентална медицина. Стоматологичният стол е на най-реномираната испанска марка на пазара и е конфигуриран с максимално ниво на оборудване. Помощната апаратура и инструментариум е от най-висок клас и спомага за повишаване качеството на лечение.